• In&Uit Brugge
  • Ticketverkoop
slider title

Balie verkoop

Van maandag tot zaterdag van 10u tot 17u, op zon- en feestdagen van 10u tot 14u.
Wij aanvaarden Sodexho of Accor Sport & Cultuur cheques alsook Brugge Leeft-cultuurcheques (exclusief voor studenten KHBO en Howest).

Online ticketverkoop 
  
Tickets voor culturele evenementen worden ook online aangeboden. Op de website www.ticketsbrugge.be kan men 24/24 en 7/7 terecht voor de aankoop van tickets van zo'n 350 evenementen in Brugge. In&Uit Brugge biedt op jaarbasis tickets aan van een 40-tal verschillende organisatoren.

www.ticketsbrugge.be is viertalig en zeer eenvoudig te gebruiken. Er kan betaald worden via Visa, Mastercard en Bancontact (homebanking). Voor zalen met genummerde plaatsen kan u de rang zelf bepalen en wordt er binnen die prijscategorie automatisch de best beschikbare plaats toegekend.

De klant heeft twee verschillende opties:
Voor de voorstellingen van het Concertgebouw en het Cultuurcentrum kan men thuis een e-ticket met barcode afprinten. Voor andere voorstellingen kan men het ticket laten opsturen (aangetekend of regulier).
De ticketprijs via internet is dezelfde als aan de balie, er komt enkel een verzendkost bij voor het thuis bezorgen van de tickets via De Post (binnenland 2 Euro, buitenland 4 Euro en aangetekend 8 Euro).

Helpdesk ticketing (geen verkoop!)

maandag tot vrijdag van 14u tot 17u
gratis tel. 070 22 12 12

 

 


Wie tickets via In&Uit wenst te verkopenkan hiervoor contact opnemen met: 

Stefaan Geldhof 
T +32 50 44 20 06 
E stefaan.geldhof[at]bruggeplus.be
Er worden GEEN reservaties opgenomen of tickets verkocht via dit nummer of e-mailadres. Wendt u tot de organisator van het evenement.
IMPORTANT NOTICE:  Please do not call this number or use this e-mail for tickets or reservations. Contact the organizer of the event.