• In&Uit Brugge
  • Aanbod
slider title

In&Uit Brugge is het centrale info- en reservatiepunt voor toerisme en cultuur. Op een interactieve wijze worden bezoekers wegwijs gemaakt in het ruime vrijetijdsaanbod in Brugge. Tegelijkertijd kunnen er ook reservaties gemaakt worden voor toeristische en/of culturele activiteiten.
In&Uit is er zowel voor binnen- en buitenlandse toeristen als voor de lokale inwoners en mensen die werken in de stad. Kortom: wie informatie wil over stadswandelingen, rondleidingen, theatervoorstellingen, concerten of wie een hotel wil reserveren, kan terecht op één punt: In&Uit.

 

Toerisme
Toeristische info & reservaties
Hotelreservaties
Bezoekersgids in 5 talen en stadsplan
Fiets- en wandelkaarten
Stadswandelingen
Toeristische uitgaven

Cultuur
Culturele info
Tickets in voorverkoop
Wekelijkse nieuwsbrief UiT in Brugge

Sport
Sportshopkaart
Info...

Praktische  info
Treininfo NMBS
Businfo en tickets De Lijn
 

Geschenkbon 
De geschenkbon van In&Uit Brugge is een ideaal cadeau om vrienden of familie mee te verrassen. Het bedrag kan u vrij bepalen en de bon blijft 1 jaar geldig.  U kunt met deze geschenkbon tal van toeristische en culturele producten aankopen. De bon kan alleen ingeruild worden aan de balie van In&Uit Brugge. Hieronder een kort overzichtje van de mogelijke producten:

CULTUUR
Tickets voor de diverse lokale Brugse cultuurhuizen:
Cultuurcentrum Brugge (Stadsschouwburg, Ma/Z, Biekorf, De Dijk), Concertgebouw Brugge, De Werf, Kinepolis tickets aan gereduceerd tarief, Mafestival, Cactus Muziekcentrum, Cactus Festival, Klinkers en vele andere. Tickets voor lokale evenementen zoals Reiefeesten, Heilig Bloedprocessie , ...
Dit overzicht is afhankelijk van de huidige beschikbaarheid en programmatie en is aldus niet bindend.

TOERISME
Stadsplannen en bezoekersgidsen van Brugge; tickets De Lijn; wandelkaarten, fietskaarten en fietsboxen; combinatietickets stedelijke en privé musea, diverse publicaties van de erfgoedcel, bier- en chocoladepromenade, begeleide wandelingen met gids, ... en nog veel meer.
Dit overzicht is afhankelijk van de huidige beschikbaarheid en programmatie en is aldus niet bindend.