• Uit met je klas
  • UiT met je klas, de website
slider title

UiT met je klas, de website

Deze website geeft een overzicht van alle culturele organisaties en stadsdiensten uit Brugge, die een aanbod hebben voor scholen.

Werkwijze onderstaande tabellen
1. Kies de leeftijdsgroep (per graad) waarvoor je een activiteit zoekt.
2. In de tweede tabel  kies je de discipline
3. In de derde tabel verschijnen dan één of meerdere organisaties die beantwoorden aan jouw selectie. 
4. Onderaan vind je ook nog eens de lijst terug met organisaties die aan je zoekcriteria voldoen.  Klik bij een organisatie naar keuze op "meer info" om de infofiche te openen.
Je kan ook alle organisaties afzonderlijk bekijken.

Op stap met De Lijn
Wil je gratis met De Lijn naar een culturele activiteit? Dat kan met dynamoOPWEG van de CANON cultuurcel. Of wil je gratis met De Lijn naar een milieu-educatieve bestemming? Dat kan met een MOS-pas voor klassen uit het basisonderwijs van een MOS-school.

Vragen of opmerkingen?

flor.vandevelde [at] bruggeplus.be

Graad
Infofiche
Razor Reel vzw

Razor Reel ondersteunt debuterende filmmakers en kunstenaar binnen het fantastische genre. Hun missie is om de diversiteit en de sociaal culturele relevantie van het fantastische filmgenre bij een zo breed mogelijk publiek bekend te maken.

Concreet kunnen leerkrachten bij Razor Reel terecht voor twee educatieve projecten 'XPO Art': leerlingen worden aangemoedigd om een kunstwerk te creëren dat gekoppeld kan worden aan het fantastische filmgenre. Zo ligt de focus in 2013 op fantastische storyboards. Het tweede project is de 'Dag van de Jonge Filmmaker': leerlingen kunnen workshops en lezingen volgen met betrekking tot het filmberoep. De bedoeling is meer praktische kennis bij te brengen en leerlingen te overtuigen om zelf aan de slag te gaan met de camera.

Razor Reel vzw
Contactgegevens
Contact:
Joke Ruysschaert
E-mail:
joke@razorreel.be
Telefoon:
0486 57 68 04
www.rrfff.be