• Uit met je klas
  • UiT met je klas, de website
slider title

UiT met je klas, de website

Deze website geeft een overzicht van alle culturele organisaties en stadsdiensten uit Brugge, die een aanbod hebben voor scholen.

Werkwijze onderstaande tabellen
1. Kies de leeftijdsgroep (per graad) waarvoor je een activiteit zoekt.
2. In de tweede tabel  kies je de discipline
3. In de derde tabel verschijnen dan één of meerdere organisaties die beantwoorden aan jouw selectie. 
4. Onderaan vind je ook nog eens de lijst terug met organisaties die aan je zoekcriteria voldoen.  Klik bij een organisatie naar keuze op "meer info" om de infofiche te openen.
Je kan ook alle organisaties afzonderlijk bekijken.

Op stap met De Lijn
Wil je gratis met De Lijn naar een culturele activiteit? Dat kan met dynamoOPWEG van de CANON cultuurcel. Of wil je gratis met De Lijn naar een milieu-educatieve bestemming? Dat kan met een MOS-pas voor klassen uit het basisonderwijs van een MOS-school.

Vragen of opmerkingen?

flor.vandevelde [at] bruggeplus.be

Graad
Infofiche
Mia Nollet Creative Thinking

Mia Nollet Creative Thinking biedt workshops op maat aan voor leerlingen vanaf 6 jaar tot en met hogeschoolstudenten en vormingen voor leerkrachten. Er wordt in onderling overleg gewerkt vanuit kunst, cultuur, creatief denken, erfgoed of milieuzorg. Begeleiding bij MOS- projecten of Dynamo 3 of bij projectsubsidies is mogelijk.

Mia Nollet is onderwijzeres en begeleidt in heel Vlaanderen nascholingen ivm procesgericht werken met muzische vorming volgens de nieuwe leerplannen. De workshops zijn praktisch, meteen toepasbaar in de klas en alles wordt voldoende geduid, zodat leerkrachten ook zelf nieuwe activiteiten kunnen ontwikkelen. Zelf heeft ze meer dan 20 jaar ervaring met procesgericht werken in 6 verschillende onderwijstypes.

Contactgegevens
Contact:
Mia Nollet
E-mail:
info@mianollet.com
www.mianollet.com