• Uit met je klas
  • UiT met je klas, de website
slider title

UiT met je klas, de website

Deze website geeft een overzicht van alle culturele organisaties en stadsdiensten uit Brugge, die een aanbod hebben voor scholen.

Werkwijze onderstaande tabellen
1. Kies de leeftijdsgroep (per graad) waarvoor je een activiteit zoekt.
2. In de tweede tabel  kies je de discipline
3. In de derde tabel verschijnen dan één of meerdere organisaties die beantwoorden aan jouw selectie. 
4. Onderaan vind je ook nog eens de lijst terug met organisaties die aan je zoekcriteria voldoen.  Klik bij een organisatie naar keuze op "meer info" om de infofiche te openen.
Je kan ook alle organisaties afzonderlijk bekijken.

Op stap met De Lijn
Wil je gratis met De Lijn naar een culturele activiteit? Dat kan met dynamoOPWEG van de CANON cultuurcel. Of wil je gratis met De Lijn naar een milieu-educatieve bestemming? Dat kan met een MOS-pas voor klassen uit het basisonderwijs van een MOS-school.

Vragen of opmerkingen?

flor.vandevelde [at] bruggeplus.be

Graad
Infofiche
Dienst Organiseren

Bij de dienst organiseren kun je terecht voor het huren van tafels, stoelen, tribunes, podia, historische kostuums, vlaggen,... Daarnaast stelt de dienst organiseren ook een aantal zalen ter beschikking: de Beurshal, Wijkcentrum Xaverianen, , de Joseph Ryelandtzaal (concertzaal), de Zorge (vergaderzaal) het Gemeenschapshuis Sint-Kruis, De Zeven Torentjes, de Polder, enkele lokalen van de Scharphout en het Gemeenschapshuis Zeebrugge.

Contact details

Huur materiaal: aanvragen via https://www.brugge.be/ontlenen-stadsmateriaal, voor bijkomende info: 050 45 92 57 - uitleendienst@brugge.be

Huur zalen en huur historische kostuums: 050 44 80 00 - dienst.organiseren@brugge.be

Contactgegevens
E-mail:
dienst.organiseren@brugge.be
Telefoon:
050 44 80 00