• Uit met je klas
  • UiT met je klas, de website
slider title

UiT met je klas, de website

Deze website geeft een overzicht van alle culturele organisaties en stadsdiensten uit Brugge, die een aanbod hebben voor scholen.

Werkwijze onderstaande tabellen
1. Kies de leeftijdsgroep (per graad) waarvoor je een activiteit zoekt.
2. In de tweede tabel  kies je de discipline
3. In de derde tabel verschijnen dan één of meerdere organisaties die beantwoorden aan jouw selectie. 
4. Onderaan vind je ook nog eens de lijst terug met organisaties die aan je zoekcriteria voldoen.  Klik bij een organisatie naar keuze op "meer info" om de infofiche te openen.
Je kan ook alle organisaties afzonderlijk bekijken.

Op stap met De Lijn
Wil je gratis met De Lijn naar een culturele activiteit? Dat kan met dynamoOPWEG van de CANON cultuurcel. Of wil je gratis met De Lijn naar een milieu-educatieve bestemming? Dat kan met een MOS-pas voor klassen uit het basisonderwijs van een MOS-school.

Vragen of opmerkingen?

flor.vandevelde [at] bruggeplus.be

Graad
Organisatie Contactpersoon Telefoon  
Bibliotheek

De bibliotheek biedt een uitgebreid programma aan voor zowel basis- als secundair onderwijs. Voor het basisonderwijs hebben we een reeks interactieve workshops rond de bibliotheek onder de noemer Zevensprong. Daarnaast zijn er ook de Lezerrobots en de projecten rond de Jeugdboekenweek. Nieuw sinds dit jaar zijn de projecten voor het buitengewoon lager onderwijs op maat gemaakt voor deze doelgroep. De catalogusinstructies, de boekenproeverij, de erfgoedkoffer en de onderzoekscompetenties blijven bestaan voor het secundair onderwijs.

Lager onderwijs:
Sophie Teetaert - 050 44 66 71 - Sophie.Teetaert@brugge.be

Secundair onderwijs:
Marilyne Watteeuw - 050 47 24 19 - bibenschool.so@brugge.be

Bibliotheek