• Uit met je klas
  • UiT met je klas, de website
slider title

UiT met je klas, de website

Deze website geeft een overzicht van alle culturele organisaties en stadsdiensten uit Brugge, die een aanbod hebben voor scholen.

Werkwijze onderstaande tabellen
1. Kies de leeftijdsgroep (per graad) waarvoor je een activiteit zoekt.
2. In de tweede tabel  kies je de discipline
3. In de derde tabel verschijnen dan één of meerdere organisaties die beantwoorden aan jouw selectie. 
4. Onderaan vind je ook nog eens de lijst terug met organisaties die aan je zoekcriteria voldoen.  Klik bij een organisatie naar keuze op "meer info" om de infofiche te openen.
Je kan ook alle organisaties afzonderlijk bekijken.

Op stap met De Lijn
Wil je gratis met De Lijn naar een culturele activiteit? Dat kan met dynamoOPWEG van de CANON cultuurcel. Of wil je gratis met De Lijn naar een milieu-educatieve bestemming? Dat kan met een MOS-pas voor klassen uit het basisonderwijs van een MOS-school.

Vragen of opmerkingen?

flor.vandevelde [at] bruggeplus.be

Graad
Organisatie Contactpersoon Telefoon  
MOOOV

Van 16 tot en met 27 april 2018 toont MOOOV interessante films voor leerlingen van 5 tot en met 18 jaar. Verwacht je aan een uniek aanbod wereldcinema, helemaal op maat van jouw klas of school. Bij elke film zit bovendien een uitgebreide lesmap en een online filmfiche die een nabespreking met de leerlingen in de klas bijzonder eenvoudig maakt. Wie dus met z'n klas graag een film, met zicht op de wereld, bekijkt met de festivalsfeer in z'n neusgaten, kan meer info vinden op onze website www.mooov.be. 

MOOOV
Contactgegevens
Contact:
Benny Haesebrouck
E-mail:
benny.haesebrouck@mooov.be
Telefoon:
050 34 83 54
www.mooov.be/Filmeducatie/Festival_voor_scholen/BRUGGE/