• Uit met je klas
  • UiT met je klas, de website
slider title

UiT met je klas, de website

Deze website geeft een overzicht van alle culturele organisaties en stadsdiensten uit Brugge, die een aanbod hebben voor scholen.

Werkwijze onderstaande tabellen
1. Kies de leeftijdsgroep (per graad) waarvoor je een activiteit zoekt.
2. In de tweede tabel  kies je de discipline
3. In de derde tabel verschijnen dan één of meerdere organisaties die beantwoorden aan jouw selectie. 
4. Onderaan vind je ook nog eens de lijst terug met organisaties die aan je zoekcriteria voldoen.  Klik bij een organisatie naar keuze op "meer info" om de infofiche te openen.
Je kan ook alle organisaties afzonderlijk bekijken.

Op stap met De Lijn
Wil je gratis met De Lijn naar een culturele activiteit? Dat kan met dynamoOPWEG van de CANON cultuurcel. Of wil je gratis met De Lijn naar een milieu-educatieve bestemming? Dat kan met een MOS-pas voor klassen uit het basisonderwijs van een MOS-school.

Vragen of opmerkingen?

flor.vandevelde [at] bruggeplus.be

Infofiche
  • Kinderboerderij De Zeven Torentjes OVERZICHT
Kinderboerderij De Zeven Torentjes

Leerkrachten kunnen kiezen uit een breed pakket aan activiteiten, aangepast aan leeftijd en seizoen. De meeste activiteiten verlopen onder begeleiding van medewerkers uit ons educatief team. Sommige activiteiten waaronder "vrije verkenning", "het slakkenspoor" en het boerderijspel, kunt u als leerkracht perfect zelf begeleiden. De activiteiten duren 2 uur. U kunt kiezen voor de voor- of namiddag of voor een dagbezoek. Bij een dagbezoek wordt steeds een binnen- en buitenactiviteit gecombineerd. 

Contactgegevens
E-mail:
kinderboerderij@brugge.be
Telefoon:
050 35 40 43
www.brugge.be/kinderboerderij-2