• Uit met je klas
  • UiT met je klas, de website
slider title

UiT met je klas, de website

Deze website geeft een overzicht van alle culturele organisaties en stadsdiensten uit Brugge, die een aanbod hebben voor scholen.

Werkwijze onderstaande tabellen
1. Kies de leeftijdsgroep (per graad) waarvoor je een activiteit zoekt.
2. In de tweede tabel  kies je de discipline
3. In de derde tabel verschijnen dan één of meerdere organisaties die beantwoorden aan jouw selectie. 
4. Onderaan vind je ook nog eens de lijst terug met organisaties die aan je zoekcriteria voldoen.  Klik bij een organisatie naar keuze op "meer info" om de infofiche te openen.
Je kan ook alle organisaties afzonderlijk bekijken.

Op stap met De Lijn
Wil je gratis met De Lijn naar een culturele activiteit? Dat kan met dynamoOPWEG van de CANON cultuurcel. Of wil je gratis met De Lijn naar een milieu-educatieve bestemming? Dat kan met een MOS-pas voor klassen uit het basisonderwijs van een MOS-school.

Vragen of opmerkingen?

flor.vandevelde [at] bruggeplus.be

Infofiche
Natuurcentrum Beisbroek

Een natuurgids geeft uilteg over de verschillende landschappen rond Brugge. Speciale aandacht gaat uit naar het strand en het poelenonderzoek. In het domein Beisbroek worden zwammen, bladvormen, vruchten, varens, mossen en bodemdieren van dichtbij bekeken. Ervaringsgericht leren noemen we dat. Leerkrachten kunnen ook hier kiezen uit een breed pakket aan activiteiten, aangepast aan leeftijd en seizoen. De meeste activiteiten verlopen onder begeleiding van educatieve medewerkers . De activiteiten duren 1u30. Er zijn diverse werksets te ontlenen om zelf de klas te begeleiden bij natuurexploraties.

Contactgegevens
Contact:
Yan Verschueren
E-mail:
natuur@brugge.be
Telefoon:
050 32 90 18
www.brugge.be/natuureducatie-0