• Uit met je klas
  • UiT met je klas, de website
slider title

UiT met je klas, de website

Deze website geeft een overzicht van alle culturele organisaties en stadsdiensten uit Brugge, die een aanbod hebben voor scholen.

Werkwijze onderstaande tabellen
1. Kies de leeftijdsgroep (per graad) waarvoor je een activiteit zoekt.
2. In de tweede tabel  kies je de discipline
3. In de derde tabel verschijnen dan één of meerdere organisaties die beantwoorden aan jouw selectie. 
4. Onderaan vind je ook nog eens de lijst terug met organisaties die aan je zoekcriteria voldoen.  Klik bij een organisatie naar keuze op "meer info" om de infofiche te openen.
Je kan ook alle organisaties afzonderlijk bekijken.

Op stap met De Lijn
Wil je gratis met De Lijn naar een culturele activiteit? Dat kan met dynamoOPWEG van de CANON cultuurcel. Of wil je gratis met De Lijn naar een milieu-educatieve bestemming? Dat kan met een MOS-pas voor klassen uit het basisonderwijs van een MOS-school.

Vragen of opmerkingen?

flor.vandevelde [at] bruggeplus.be

Infofiche

Cactus Muziekcentrum heeft grote oren voor de meest uiteenlopende muziekjes! Ook in 2009 hebben we het stekelige voornemen om uw en andere oren te bestoken met het beste wat het grillige en uitgebreide muzieklandschap te bieden heeft, mooi verpakt in concerten, clubfeestjes, festivals en muziekworkshops.
Met Student Redux sturen we bovendien alle 16-, 17-, en 18-jarigen die in Brugge school lopen tegen een ferm verminderd tarief naar een aantal Cactusconcerten.

Contactgegevens